Aykut YILMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

Aykut YILMAZ

25 Kasım 1981 Şiran-Gümüşhane doğumludur. Sırasıyla Kavakpınarı Köyü İlkokulu, Şiran Mithat Paşa Ortaokulu, Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Çok Programlı Lisesi ve Şiran Fatih Sultan Mehmet Çok Programlı Lisesi , Hacettepe Üniversitesi -Ankara Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, Gazi Üniversitesi –Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2008 yılında öğretmenliğe Şiran Fatih Sultan Mehmet Çok Programlı Lisesi´nde başlamış, 2011-2014 yılları arasında Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde çalışmıştır. 2014 yılında Sancaktepe Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne öğretmen olarak atanmış, daha sonra aynı okulda 2015-2019 yılları arasında müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2019 Ekim ayı itibariyle okulumuza müdür olarak atanmış ve halen görevine devam etmektedir.