İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Eyüp Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Aile Okulu Eğitimi almak isteyen velilerimiz okul müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ağu

İspanyadaki proje ortağı olan okul ile birlikte yürüttüğümüz uluslararaı eTwining projemiz ulusal kalite etiketi ödülü ile taçlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Erasmus akreditasyon programı kapsamında yurt dışı uzun dönem staj programına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Finlandiya Helsinki'de staj faaliyetlerini gerçekleştiriyorlar. Öğrencilerimize başarılar diliyor ve tebrik ediyoruz.

TRANSLATE with x English

Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian

//   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back //

May

Harezmi Eğitim Projesi kapsamında Enerji Sistemleri Mühendisi Merve Karakuş okulumuz öğrencileriyle İklim Değişikliği ve Güneş Enerjisi üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.Kendilerine öğrencilerimiz adına teşekür ederiz.

May

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğretim Üyesi Dr. Saime Nilay Arman öğrencilerimizle giyilebilir Teknolojiler ve fizyoterapi konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Konuğumuza okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Sodexo'nun düzenlediği yemek yarışmasından birincilik kupası ile döndü. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde yapılan yemek yarışmasından okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencileri tüm kategorilerde birinci oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

TRANSLATE with x English

Arabic Hebrew Polish